.
News Image

Ibe uit The Voice lovend over Koen Wauters

Ibe lovend over zijn coach in The Voice.


Ibe is dé favoriet om vrijdagavond The Voice van Vlaanderen te winnen, maar zelf blijft hij met beide voetjes op de grond. “Ik ben helemaal niet gaan zweven nadat Alex Callier mij enkele geleden al tot winnaar uitriep,” aldus Ibe in TV Familie.



Ibe geeft ook toe dat hij enorm veel bijleert van zijn coach Koen Wauters. Zijn belangrijkste les is ongetwijfeld dat je altijd jezelf moet blijven. De steun die hij van zijn coach krijgt heeft hem enorm geholpen in deze pittige periode waarin hij zijn studies moest zien te combineren met de drukte van The Voice. Over Koen Wauters kan Ibe dan ook geen slecht woord verzinnen.



“Mensen denken misschien dat Koen op televisie moeite doet om extra sympathiek over te komen. Maar ik weet nu: hij is gewoon zo. En da’s wel knap voor iemand die zo bekend is al hij,” klinkt het bij Ibe over zijn coach Koen Wauters. The Voice is los van het uiteindelijke resultaat een geweldige leerschool geweest voor Ibe. “De beste, vermoed ik. Maar wel een vermoeiende,” lacht Ibe.