.
News Image

Ianthe Tavernier speelt hoofdrol in Vlaamse versie van Legally Blonde

Dit najaar in het Zuiderpershuis.


Jawel! Er komt een Vlaamse versie van de hitmusical Legally Blonde naar het Zuiderpershuis in Antwerpen. Wie kent deze romcom niet? Het verhaal van de jonge rechtenstudente Elle Woods die haar grote liefde Warner achterna zwemt in de haaienwereld, is immens bekend en populair door de film(s) met Reese Witherspoon. Dat er ook een musicalversie bestaat met heerlijke, catchy muziek is dan misschien weer minder bekend bij het grote publiek. Niemand minder dan IANTHE TAVERNIER zal de hoofdrol van Elle spelen in deze musical. Ianthe krijgt het gezelschap op scène van o.a. Karel Deruwe, Anne Mie Gils, Line Ellegiers en liefhebbers Lars Cuynen en Michael Limpens. Regisseur Manu Jacobs zet weer flink wat volk op scène met ruim 30 man in hoofdcast en ensemble. Het publiek mag ook genieten van een schitterend live-orkest tijdens de voorstelling.



Ianthe Tavernier kijkt met plezier uit naar deze hoofdrol: Ik heb ja gezegd tegen deze rol omdat ik het een fantastische musical en rol vind. Vooral de muziek spreekt me enorm aan: hele catchy songs! Op bepaalde puntjes herken ik mezelf in haar, zoals interesse in fashion bijvoorbeeld. Zij is wel nog een paar gradaties extremer daarin. Maar ik hou enorm van het vrolijke in haar karakter, want dat ben ik zelf ook wel. Als ik een quote zou moeten geven die helemaal bij Elle Woods past, dan is het deze: je leeft maar één keer en ik vind dat je alles uit het leven moet halen wat maar kan en dat je vooral jezelf moet blijven.


De voorstellingen zijn van 26 september tot en met 11 oktober 2020 in het Zuiderpershuis te Antwerpen. Tickets via bso-producties.be

Bio van Ianthe Tavernier

Meer Over:

Ianthe Tavernier