.
Ianthe Tavernier
zaterdag 21 augustus 2021

Ianthe Tavernier: “Je moet heel wat kunnen om in De Buurtpolitie mee te spelen”

"Het was hard werken en een goede leerschool."

Ianthe Tavernier speelt al enkele jaren in 'De Buurtpolitie' op VTM. Het betekende ook meteen haar doorbraak bij het grote publiek. Maar Ianthe is meer dan Floor uit 'De Buurtpolitie'. Ze hoopt dan ook dat ze niet eeuwig met de stempel van ‘Die van 'De Buurtpolitie'’ door het leven moet gaan.

“Weinig mensen beseffen nochtans wat je allemaal moet kunnen om mee te spelen in 'De Buurtpolitie'. Het ziet er allemaal simpel uit en sommigen vinden het slecht geacteerd, maar je moet enorm veel skills bovenhalen om die draaidagen tot een goed einde te brengen. Het was hard werken en een goede leerschool”, vertelt Ianthe aan Story.

Ianthe wil heel graag tonen dat ze meer in haar mars heeft dan 'De Buurtpolitie'. Zo schittert ze sinds augustus in de rol van Nette in de musical ‘Daens’. Een rol die ze deelt met Free Souffriau. De rol mogen spelen was een grote droom voor Ianthe. Al bij de allereerste musicalversie had Ianthe auditie gedaan, maar was ze nog net iets te onervaren. Maar nu is het eindelijk zo ver en is de cirkel rond.

Tickets en info Daens: www.daens.be