.
Ianthe Tavernier
dinsdag 10 januari 2023

Ianthe Tavernier: “Dat voelde wel heel dubbel aan”

Ze moest Ann Van den Broeck vervangen

Hoewel ze eigenlijk al een tijdje meedraait in de showbizz, lijkt het nog maar de laatste jaren te zijn dat we niet meer om Ianthe Tavernier heen kunnen. Eerst was er haar rol in ‘De Buurtpolitie’, en nadien volgenden nog heel wat verschillende musicals.

Voorbije kerstperiode stond ze samen met onder andere Helle Vanderheijden, Laurenz Hoorelbeke, Patrick Onzia en Dirk Van Vooren in de Winterrevue. Daar verving ze Ann Van den Broeck die forfait moest geven omwille van een kankeroperatie.

Ianthe was enorm dankbaar voor de kans die ze kreeg bij de Winterrevue, maar houdt er ook wel een dubbel gevoel aan over.

“Ik vond het heel lief dat ze me vroegen om Ann te vervangen, maar natuurlijk voelt het dubbel omdat Ann moest stoppen wegens een minder leuke reden. Ik wil wel benadrukken dat het goed gaat met haar en dat haar genezingsproces in stijgende lijn gaat. Maar dat wil niet zeggen dat ze de rust niet kan gebruiken”, klinkt het in Dag Allemaal.

Ianthe heeft niet getwijfeld over het aanbod en zei meteen ja. “Het was trouwens Anns idee om mij te vragen. Ik wilde haar en het productiehuis echt wel helpen. Voor mij was het dus snel beslist. Ik moest alleen even kijken hoe ik het kon inpassen in m’n agenda, maar dat is allemaal gelukt.”

Bio van Ianthe Tavernier

Meer Over:

Ianthe Tavernier