.
Gert Verhulst, Marie Verhulst
zaterdag 10 augustus 2019

Ian Thomas wil de nieuwe Gert Verhulst worden

Ian Thomas deelt zijn grote droom.


Ian Thomas heeft zich dankzij Dancing With The Stars en zijn rol in Familie weer volledig op de kaart gezet in Vlaanderen. Ian lijkt al een eeuwigheid mee te draaien maar is nog steeds maar 22 jaar. Toch heeft Ian een duidelijk doel voor ogen: de nieuwe Gert Verhulst worden…

Ian heeft er net een deugddoende vakantie met zijn vriendin Anna Schoeters op zitten. Het koppel trok naar het zonovergoten Kreta waar het de batterijen oplaadde. En dat is nodig, want stilzitten is niets voor Ian Thomas. Net toen de vonken oversloeg tussen Ian en Anna vertrok Ian immers voor drie maanden naar Los Angeles. “Als ik terugkomen, spreken we nog wel eens af, we zien dan wel.”

Eenzelfde geluid klonk er op dat moment bij Anna. “Ik ging er niet van uit dat het écht iets serieus zou worden,” vertelt Anna in Dag Allemaal. Ze zagen het meer als een zomerliefde. Maar dat draaide toch even anders uit: “Tijdens die drie maanden in Amerika zat ik de hele tijd aan Anna te denken. Bij het afscheid op de luchthaven was het al moeilijk. We begonnen allebei keihard te wenen. Eigenlijk beseften we toen al dat we écht verliefd waren,” onthult Ian Thomas in Dag Allemaal.

En eenmaal Ian terug in het land was werd duidelijk dat de klik er nog steeds was. En het werd niet alleen in de liefde een prachtig jaar voor Ian. “Het was de juiste beslissing om in België te blijven, want ik heb een supergoed jaar achter de rug, echt chill. Dancing with the Stars, Gert Late Night, Familie, ik heb veel muziek gemaakt…” Ian weet ook goed waarom hij voor Anna gevallen is…

“Voor mij is ze één brok liefde, zorgzaamheid en vrouwelijke energie. Ik voel me veilig bij haar, niet beoordeeld, ik hoef niets voor haar te verbergen,” klinkt het verliefd bij Ian Thomas. Anna beaamt dat ze dezelfde kijk op het leven delen, en dat ze heel goed met elkaar kunnen babbelen. Anna vindt het ook opvallend dat Ian Thomas veel volwassener is dan andere jongens van zijn leeftijd.

“Hij weet al precies waar hij naartoe wil, en dat vind ik fijn. Dat geeft mij een gevoel van stabiliteit,” aldus Anna die net als Ian 22 jaar is. Ian beaamt dat hij een echt toekomstplan heeft: “Ik ben niet meer zoekende zoals veel jonge mensen. Ik heb een duidelijk doel: een mediamagnaat worden, zoals Gert Verhulst. Zelf tv-programma’s maken, muziek producen voor mezelf en voor anderen, als een soort Pharrell Williams,” klinkt het ambitieus bij Ian Thomas.

Ian Thomas hoeft ook niet meer per sé in Amerika te gaan wonen. “Ik hoef niet ergens op een vaste plaats te wonen,” aldus Ian in Dag Allemaal. “Een huis hier, een huis in Amerika… Twee maanden in België om alle lopende zaken te regelen, dan terug naar LA om te werken en dan naar de Paris Fashion Week,” aldus Ian Thomas. “Ik wil een levensstijl voor ons creëren waarin we doen wat we willen en veel opwindende dingen beleven,” klinkt het resoluut bij Ian Thomas.