.
Ian Thomas
zondag 6 februari 2022

Ian Thomas: “Wie zou daar nu voor komen opdagen?”

Hij kende een ongekend succes als tieneridool

Bekend zijn, het is heel leuk volgens velen, maar het brengt ook veel negatieve kanten met zich mee. Ian Thomas werd bekend toen hij nog heel jong was en dat zorgde soms voor hectische toestanden voor de zanger.

“Mijn leven veranderde van de ene dag op de andere. Ik had nooit verwacht dat het zo’n vaart ooit zou lopen. Ik herinner me dat ik vlak voor de allereerste signeersessie nog dacht: wie gaat er in godsnaam opdagen? Maar toen stond daar plots een hele rij. Ik werd daar heel onzeker van. Ik verstopte me onder mijn kaptrui”, vertelt hij aan Humo.

Ian werd voor veel meisjes aanzien als een held, maar de negatieve reacties loerden om het hoekje. “De eerste keer dat ik op de radio kwam, in Peter van de Veires ochtendshow, zat ik in het tweede middelbaar. Ik weet nog dat ik daarna naar school ging en iedereen het erover had. Plots werd ik een buitenbeentje. Je voelde de sfeer veranderen: opeens was je voor of tegen mij. In begin had ik het daar moeilijk mee. Als je jong bent is het moeilijk om alles een plek te geven.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ian Thomas

Meer Over:

Ian Thomas