.
News Image

Ian Thomas verrast fans op bijzondere wijze

Ian Thomas heeft goed nieuws voor zijn fans.


Ian Thomas gaat een drukke periode tegemoet. Niet alleen staat hij deze week voor het eerst op de set van Familie, maar hij zal ook volop inzetten op zijn muzikale carrière.



Ian Thomas zal binnenkort te zien zijn in Familie waar hij in de huid kruipt van Elias, en daar hoort een bezoekje aan de kapper bij. Maar dat Ian opnieuw gaat acteren betekent niet dat we op muzikaal gebied niets meer van hem zullen horen. Integendeel!



Ian Thomas is nog altijd maar 21 en noemt zichzelf klaar om “een tandje bij te steken”, lezen we in Dag Allemaal. Want ook op muzikaal vlak heeft hij goed nieuws voor de fans. Met “Wish” kregen we recent nog een nieuwe single van Ian Thomas te horen, maar er is veel meer nieuw werk op komst. “Het is de bedoeling om vanaf nu om de drie weken een nieuw nummer te lanceren,” pakt Ian Thomas uit met opvallend nieuws.



En Ian Thomas heeft ook een duidelijk plan hoe hij dat hoge ritme gaat volhouden. Want elke drie weken een nieuwe single lanceren is niet iedereen gegeven. “Ik produceer mijn muziek nu in eigen beheer, dus kan ik veel sneller schakelen,” verduidelijkt Ian Thomas.



En uiteraard hebben ook de nieuwe nummers van Ian Thomas weer een Amerikaanse sound, en dat mag niemand verbazen. “Ik ben altijd aangetrokken geweest tot Amerikaanse hiphop. En ik wil graag een nieuwe vibe creëren in Vlaanderen,” aldus Ian Thomas, een man met een missie.



Aangezien Ian Thomas deze week begint met zijn opnames voor Familie betekent dat dat we zijn personage Elias voor het eerst op ons scherm zullen zijn binnen een zestal weken.


Bio van Ian Thomas

Meer Over:

Ian Thomas Familie