.
Ian Thomas
zaterdag 22 juli 2023

Ian Thomas schrok daar enorm van 

Hij belandde hier in een storm 

Na zijn muzikaal avontuur in de States, keerde Ian Thomas in 2018 terug. Een jaar later belandde hij in een storm nadat hij met een pop-upshop met producten op basis van CBD, een afgeleide van cannabis kwam.

“Ik was geschrokken van die controverse. Die politie die kwam, al die media-aandacht. Terwijl ik het zag als een opportuniteit om mensen bewust te maken van de mentale en fysieke gezondheidsvoordelen. Het is niet verslavend en high word je er ook niet van”, aldus Ian aan Gazet van Antwerpen.

“Ik herinner me ouders die met hun dochter in de rolstoel kwamen. Sinds ze 5 was, had ze epilepsie. Elke dag verschillende aanvallen. Geen enkele medicatie hielp, het ziekenhuis vond geen oplossing. Tot ze CBD-olie gebruikte en een jaar al geen aanval meer had gehad”, deelt de zanger mee.

Ik ben geen dokter, voor alle duidelijkheid, maar dat is wat ze me verteld hebben. Dat ik dat kan tonen, daar ben ik dankbaar voor”, verneemt Gazet van Antwerpen van Ian Thomas.

De zanger scheerde destijds hoge toppen maar toen het misliep, kende hij ook diepe dalen. Volgend jaar wil hij opnieuw het podium op met nieuwe nummers.

Bio van Ian Thomas

Meer Over:

Ian Thomas