You are here

Ian Thomas naar Nederland

28/04/2012 12:40-

Ian Thomas-mania slaat over naar Nederland.

Ian Thomas wervelde vorig jaar door het Vlaamse muziek- en medialandschap. Wat startte met een onschuldig filmpje op youtube, mondde uit in een heuse mediastorm, een platencontract, videoclips, nr.1 singles, hysterische taferelen bij optredens en signeersessies, een eigen fanboek en merchandising én, als kers op de taart, een gouden award voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van zijn debuutalbum “More Than A Game”! Voorwaar een stevig parcours voor een 14-jarige, en dat is ook onze noorderburen niet ontgaan.

Z@pplive en Kids Top 20, de toonaangevende programma’s voor Kids & Teens in Nederland, nodigden Ian Thomas begin april uit om een keertje langs te komen met zijn single “Autograph”. Onmiddellijk na uitzending stroomden de reacties van uitzinnige Nederlandse tienermeisjes binnen op de websites. 2 weken geleden kwam “Autograph” al binnen op 13 in de Kids Top 20 en afgelopen week stootte de single door naar 9. Een eerste Top 10 notering voor Ian Thomas in Nederland! Ondertussen verscheen er ook een artikel over “De Vlaamse Justin Bieber” in de immens populaire Hitkrant, en na de positieve reacties van hun lezers pakken ze deze week zelfs uit met een interview + poster van de Belgische tienerster!

De organisatoren van “Hitz voor Kidz”, het grootste kidsfestival in Nederland, twijfelden dan ook geen seconde om Ian Thomas alsnog toe te voegen aan hun affiche, en dus mocht Ian vorig weekend zondag als ‘special guest’ het podium in Den Haag betreden voor meer dan 6000 enthousiaste tieners.

Het debuutalbum van Ian Thomas – “More Than A Game” zal binnenkort ook te verkrijgen zijn in Nederland. Na de Vlaamse -, lijken nu dus ook de Nederlandse meisjesharten massaal veroverd te worden door Ian Thomas. De Nederlandse fans kunnen trouwens voor al hun "Ian Thomas News" terecht op www.ian-thomas.nl !!

In Vlaanderen mogen we stilaan nieuw werk van de tienerster verwachten, want Ian Thomas werkt momenteel in de studio aan een gloednieuwe single.

Tags: