.
News Image

Ian Thomas met Snoop Dogg in nieuwe clip

Er was twijfel en hoongelach, maar hier zijn ze dan. De eerste beelden van Ian Thomas in "Walking On Air", zijn song met niemand minder dan Snoop Dogg, Lance Bass en Anise K.

Het nummer, dat vandaag bij ons in première gaat en binnen drie weken in de VS, moet het eerste internationale wapenfeit van onze landgenoot worden. In het voorjaar volgt meteen ook zijn eerste solosingle over de plas.

Binnen exact drie weken zet Ian Thomas voor het eerst voet op Amerikaanse bodem. Muzikaal dan, want op 20 januari gaat ginds "Walking On Air" naar de radiostations. In de song neemt de jonge zanger een belangrijk stuk voor zijn rekening en even is hij te zien samen met de Amerikaanse rapper Snoop Dogg -sinds 2012 bekend als Snoop Lion.

In de entourage van Ian Thomas houdt men de vingers gekruist. "Eind januari trekt hij naar de States om er promotie rond de song te voeren", klinkt het bij Ians manager Peter Muls. "Met de grote namen in de clip wordt dat geen kleine campagne. Of hij met Lance Bass en co ook in "The Ellen Degeneres Show" (populair praatprogramma dat in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Venezuela, Brazilië en Groot-Brittannië wordt uitgezonden) zal belanden, staat niet vast, maar alles wijst in die richting. Hoe dan ook, het is écht begonnen."