You are here

Ian Thomas in tranen in Gert Late Night

20/09/2018 06:19-

Ian Thomas zwaar gepest en met eieren bekogeld.

Acht jaar is het ondertussen geleden dat Ian Thomas doorbrak in Vlaanderen met ‘Baby’, een cover van een nummer van Justin Bieber. De zanger was toen amper 13 jaar jong en er lag een heel nieuwe wereld aan zijn voeten. Hoewel, Ian had al kennis gemaakt met de showbizz omdat zijn beide ouders in de sector actief zijn. Maar Ian Thomas zag niet alleen met de leuke dingen, hij kreeg ook een heleboel shit over zich heen.

Het duurde niet lang of Ian Thomas was op school het slachtoffer van pesterijen, onder andere op school. Ian volgde les aan de kunsthumaniora en had best wel goede punten maar doordat hij gepest werd, verdween ook de zin om te studeren. Eén van de dieptepunten op school was de dag waarop de laatstejaars hun honderd dagen vierden. Ze vonden het nodig om Ian Thomas aan een paal vast te vinden en met eieren te bekogelen. Dat vertelde Ian zes jaar geleden al in Joepie en herhaalde hij woensdagavond in de Bedgeheimen tijdens Gert Late Night waar Ian deze week te gast is. Ian genoot van alle aandacht die hij kreeg maar de keerzijde van de medaille was minder leuk. “Ik was net van school veranderd, twee maanden ofzo. Ik ben echt toen vastgebonden met tape, er werden eieren op mij gegooid, deo in mijn gezicht gespoten, mensen spuwden op mij”.

Ian Thomas heeft het nog altijd moeilijk om over die periode te praten en het duurt dan ook niet lang voor er traantjes rollen. “Ik wou altijd heeft graag cool gevonden worden. Dat heeft mij niet negatief gemaakt. Dat heeft mij juist positief gemaakt. Dat heeft mij juist extra licht gegeven.”
Ian ziet graag mensen. “Mensen zijn goed, uiteindelijk. Mensen doen vaak slechte dingen omdat ze zelf pijn voelen”, weet Ian. Ondertussen is Ian gelukkig in de liefde en is hij samen met Anna met wie hij zeker kinderen wil. Zover is het nog niet want Ian is amper 21 jaar jong. Tot een goed jaar geleden woonde Ian in zijn eentje in Los Angeles om aan zijn internationale carrière te werken. “Ik heb mezelf daar wel even verloren. Ik experimenteerde met drugs toen”, vertelt een emotionele Ian Thomas. ”Ik ben zo iemand die het gevoel heeft dat ik de dingen niet mag delen omdat ik een voorbeeldfunctie heb. Ik vind dat best eng”.

Meer nieuws over:

Ian Thomas

Gerelateerde foto's:

Dancing With The Stars: compilatie

Ian Thomas - Lint - 07/12/2018

Pulptuur

Ian Thomas - Kapellen - 26/06/2016

Live-concert op Sinksenfoor

Ian Thomas - Antwerpen - 25/05/2016

Het Grootste Café

Ian Thomas - Hasselt - 30/04/2016

Signeersessie in de Mediamarkt

Ian Thomas - Wilrijk - 20/02/2016

Cd-voorstelling

Ian Thomas - Antwerpen - 17/02/2016

Liefde voor Sterren tegen de Muziek op

Ian Thomas - Oostende - 24/08/2015

Pennenzakkenrock - editie 2015

Ian Thomas - Mol - 25/06/2015

Pop Up Live

Ian Thomas - Lommel - 26/06/2015

Vlaanderen Muziekland (repetities)

Ian Thomas - Haacht - 20/07/2014

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz:

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Ian Thomas