.
Ian Thomas in Familie
zaterdag 9 juli 2022

Ian Thomas: “Ik wil niet in extremen vervallen”

Hij was ooit veganist

Toen zanger Ian Thomas als kandidaat bij ‘Scheire en de schepping’ zat ontstond er een kleine mediastorm rond de zanger. Ian was enorm verdikt en zag er minder scherp uit dan vroeger. Toen zijn coach Alain de berichten las op sociale media en in de pers, belde hij de zanger meteen op, om er samen iets aan te doen.

“We zijn dan gestart met ‘Skinny Love’. Met die producten laten ze klanten op een duurzame en gezonde manier afslanken. We geloven in de kracht van de natuur en in onze producten zitten geen proteïnen, laxatieven, chemische ingrediënten of andere toevoegingen”, legt coach Alain uit in Tv Familie.

De producten hielpen Ian van zijn suikerverslaving af en zorgden voor dubbele vetverbranding. Exact wat de zanger nodig had.

Ian is een grote fan van de producten en is er erg enthousiast over. “Die producten veranderen je smaakprofiel. Eigenlijk is dat geen dieet maar eerder een way of life. Al zondig ik weleens, een frietje op pintje tussendoor kan geen kwaad. Maar ik ben me wel bewust wat ik allemaal in mijn mond stop.”

Dat Ian zo fel was bijgekomen, was misschien ook wel wat te wijten aan het feit dat hij niet langer vegan was. Toch was het een bewuste keuze van de zanger. “Ik heb daar veel haatreacties op gekregen. Maar het is gewoon dat ik niet in extremen wil vervallen. Daarom dat ik mezelf toelaat om af en toe vis of vlees te eten. Maar zeker niet dagelijks.”

Bio van Ian Thomas

Meer Over:

Ian Thomas