.
Ian Thomas
dinsdag 5 juli 2022

Ian Thomas fel vermagerd: “Ik was de weg kwijt”

Er brak heisa los

Het was enkele maanden geleden even schrikken toen Ian Thomas te zien was in ‘Scheire en de schepping’. De anders er altijd strak uitziende zanger zag er plots veel minder strak uit dan we van hem gewoon zijn. Een gevolg van corona.

“Ik was door corona een beetje de weg kwijt. Het was een samenloop van omstandigheden. Ik was geopereerd aan m’n sleutelbeen, ik brak een knie waardoor ik een half jaar niet kon lopn…en ja dan was er nog corona. De gyms waren dicht en ik lette totaal niet meer op wat ik naar binnen speelde. De kilo’s vlogen eraan”, geeft hij toe in Tv Familie.

Ian had last van een coronadip en had nog amper zin om buiten te komen. Hij schaamde zich een beetje. Door de heisa die losbrak na zijn deelname aan ‘Scheire en de schepping’ kreeg Ian plots telefoon van Alain, zijn coach.

Alain had gelezen wat ze allemaal over Ian vertelden en wilde hem graag helpen om er iets aan te doen. Samen zijn ze meteen in actie geschoten.

“Ik zag dat meteen zitten. Ik zag de invitatie als het perfecte geschenk. Dankzij Alain ben ik nu zo’n 20 kilo kwijt en kan ik iedereen ‘Skinny Love’ aanraden. De plant-bases producten van Alain, die hij in z’n eigen kruidenlaboratorium maakt, zijn megagezond en werken ongelooflijk goed.”

Bio van Ian Thomas

Meer Over:

Ian Thomas