.
Dirk Denoyelle
dinsdag 21 juni 2022

Huis Dirk Denoyelle onbewoonbaar na brand

Wat een drama.

Dikke pech voor Dirk Denoyelle, zijn woning is vorige week vernield door een hevige brand. "Gelukkig is iedereen ongedeerd, zelfs onze poezen. En ja, er is veel schade: de twee bovenste verdiepingen van ons huis zien eruit zoals in de film; elders gelukkig eerder waterschade. Maar het huis is voorlopig onbewoonbaar", naar de komiek weten.

De brand zorgt voor heel wat extra werk. Dirk moest op zoek naar een ander onderkomen, alles wat in het huis stond en nog te redden viel moest ergens veilig gestald worden. "De procedures met de verzekeringen lopen gelukkig bijzonder vlot, de herstelwerkzaamheden gaan een dezer van start. Waardevolle spullen zijn al veilig gestockeerd", gaat Dirk verder.

"We kamperen nu om de hoek tussen de LEGO blokjes. Dankzij de spontane hulp van buren, vrienden en kennissen, waren we heel snel geïnstalleerd en van alle basisbehoeften voorzien. Het doet deugd al die solidariteit te zien. We gaan nog een paar heel hectische weken tegemoet: enerzijds de werf - want dat is het-, anderzijds de expo’s in Koksijde en het Koninklijk Paleis, ... ", besluit Dirk Denoyelle.

Bio van Dirk Denoyelle

Meer Over:

Dirk Denoyelle