.
Hugo Sigal, Hugo Verbraeken
woensdag 26 juli 2023

Hugo Sigal stelt debuutsingle voor bij Tien Om Te Zien

Het is een eerbetoon aan Nicole

Het is zo’n negen maanden geleden dat Nicole Josy kwam te overlijden. Haar man Hugo bleef alleen achter en had het erg moeilijk. Hoewel hij had gezegd nooit meer muziek te zullen uitbrengen, veranderde hij gaandeweg toch van gedacht.

En met resultaat, want gisteren stond Hugo op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ met zijn allereerste solosingle. Het is een eerbetoon geworden aan Nicole en kreeg de titel ‘Het Leven’.

“Colleke en ik hebben vroeger de trein van ‘TOTZ’ gemist, omdat wij in die tijd vaak op cruises optraden. Dat ik nu deel mag uitmaken van zo’n prachtig programma waardeer ik enorm. Ik weet dat Colleke heel fier zou zijn”, zegt Hugo in Het Laatste Nieuws.

Het was even wennen om alleen te zingen zo voor het eerst sinds het overlijden van Nicole. Maar Hugo heeft zijn uiterste best gedaan om niemand teleur te stellen.

“Ik voel nog steeds dat het publiek mij nog omarmt en krijg nog vaak cadeaus, brieven en tekeningen van kinderen. Maar ik krijg ook veel steun van mijn familie, de mensen van de platenfirma, tekstschrijver Hans Lambrechts en Dirk Van Vooren. In mijn eentje zou ik het niet kunnen.”

Bio van Hugo Sigal

Meer Over:

Hugo Sigal