.
Hugo Sigal
maandag 18 december 2023

Hugo Sigal: “Ik wist niet dat hij dat kon”

Hij heeft nog veel ambitie

Hugo Sigal mag dan wel zijn vrouw Nicole Josy verloren zijn, het houdt hem niet tegen om nog verder te dromen in het leven. Er zijn wel nog wat dingen wat hij graag zou willen doen en hij hoopt dan ook dat het er ooit van komt.

“Als acteur wil ik ooit een serieuze rol spelen. Zoiets waarvan de mensen denken: 'Amai, ik wist niet dat hij dat kon.' Ik wil graag eens in een film of tv-serie meespelen of een stem in een tekenfilm inspreken. Dus ik hoop dat Erik Van Looy of Jan Verheyen me op een dag eens bellen. Dat zijn dromen die ik nog niet afgevinkt heb. En dat is de raad die ik iedereen geef: blijven dromen”, zegt Hugo in Primo.

Ook al voelt het een beetje alsof zijn leven gestopt is zo zonder zijn vrouw, hij probeert niet aan die gedachte toe te geven. Het leven is helemaal niet gestopt.

“Zo is het. Want dat dácht ik. Toen Nicole overleed had ik geen reden meer om verder te leven. 51 jaar hadden we alles gedeeld en ineens was dat gedaan. Mijn hele wereld stortte in. Toen we gestopt waren met optreden, in 2015, en de gezondheid van Nicole achteruitging, begon ik voor haar te zorgen. En ineens was ook die zorg weg. Niks was er nog!”

Bio van Hugo Sigal

Meer Over:

Hugo Sigal