.
Hugo Sigal
zaterdag 5 augustus 2023

Hugo Sigal: “Ik hoorde haar stem” 

Hij moest het alleen doen 

Hugo Sigal heeft zijn eigen eerste solosingle gelanceerd. Het nummer heet ‘Het Leven’ en is een prachtig eerbetoon geworden aan Nicole Josy, de overleden vrouw van Hugo.

Hij mocht zijn single voorstellen bij ‘Tien Om Te Zien’ en dat werd een emotionele dag voor Hugo. Voor het eerst stond hij helemaal alleen op het podium met een eigen nummer.

“Maar Nicole was dichtbij. Ik draag een gouden medaillon met wat as van haar, dicht bij mij. Het klinkt misschien eigenaardig, maar ze kijkt mee van hierboven. Ik voel dat. Ik hoorde haar stem: ‘Doet dat goed hé’, en ‘Zie je wel dat je’t kan’”, vertelt Hugo in Dag Allemaal.

Nicole heeft altijd gewild dat Hugo zou verder gaan met zijn leven en zou verder doen met wat hij graag doet. En dat probeert hij nu ook te doen.

“Ik weet nog toen ik die clip opnam voor ‘Stop Alzheimer’, in de Opera van Antwerpen. Je zal het niet geloven, maar toen ik op die scène kwam, da’s mijn habitat, da’s mijn plaats. Ook hier voelde ik dat warme dekentje dat over mij viel. De mensen houden nog altijd van Nicole en Hugo.”

Bio van Hugo Sigal

Meer Over:

Hugo Sigal