.
Nicole en Hugo
woensdag 8 juni 2022

Hugo Sigal duikt op in 'Lisa': ‘Alsof we elkaar al jaren kenden’

Maar wat komt hij doen?

De telenovelle 'Lisa' is alweer aan zijn laatste week bezig en donderdag kunnen we ons weer verwachten aan een spannende seizoensfinale. Wie opduikt in deze aflevering is Hugo Sigal. Hij haalt erg veel kracht uit het acteren.

“Ik dacht dat ik me tussen al die jonge acteurs een oude zal zou voelen, maar dat was helemaal niet zo. Het klikte meteen en met iedereen. Ik merkte vooral veel wederzijds respect”, blikt hij terug op zijn opnamedagen in Dag Allemaal.

Het is bijna ondenkbaar dat iemand Nicole en Hugo niet kennen, want ook al was de jonge cast van 'Lisa' nog niet geboren toen Nicole en Hugo populair werden, de komst van Hugo op de set was voor iedereen een fijne ervaring.

“Ik had met al die jonge gaste erg fijne gesprekken, alsof we elkaar al jaren kenden. De égards van de jonkies deden me oprecht veel plezier.”

Hugo zagen we al eens als acteur aan het werk in ‘#LikeMe’ waar hij directeur Wolfs speelt. Niet de belangrijkste rol, maar wel eentje die hij altijd graag heeft gespeeld. Net zoals in 'Lisa'. “Het is maar een klein rolletje, hoor. Maar niet onbelangrijk. Ik heb dit zielsgraag gedaan.”