.
Hugo Sigal
donderdag 14 december 2023

Hugo Sigal: “De titel van de plaat is een statement”

Geef je dromen nooit op

De sympathie voor Hugo Sigal in Vlaanderen is enorm gegroeid. Overal waar Hugo komt wordt zijn naam gescandeerd en iedereen lijkt mee te leven met het verlies dat hij moet dragen voor zijn overleden vrouw Nicole Josy.

Er is ook veel bewondering voor Hugo omdat hij het heeft aangedurfd om een soloplaat te maken. Hij was ervan overtuigd nooit te zingen zonder Nicole, maar het tij kan keren.

“Ik kon niet anders! Dit is het enige wat ik kan: een beetje zingen, een beetje acteren... Ik ben zo ongelooflijk blij dat ik de weg teruggevonden heb. Want dit is het enige wat ik wil doen. Op mijn zesde wist ik het al: ik móet op een podium staan en mensen entertainen. En zie me hier nu zitten, 70 jaar later”, glimlacht hij in Primo.

Hugo blijft doen wat hij het allerliefste doet en waarvoor hij in de wieg is gelegd. Zingen, op een podium staan, niemand neemt het hem nog af.

“En blijven dromen! De titel van de plaat is echt een statement. Ten eerste droom ik nog heel veel van Colleke, ten tweede is wat ik nu beleef - dit platencontract - echt een droom die uitkomt.”

Bio van Hugo Sigal

Meer Over:

Hugo Sigal