.
Sven de Leijer en Gloria Monserez
donderdag 6 januari 2022

Hotel Romantiek opent de deuren op Eén met Sven de Leijer en Gloria Monserez

Inschrijven kan vanaf nu.

Sven de Leijer en Gloria Monserez openenen dit jaar samen de deuren van Hotel Romantiek. 65-plussers op zoek naar een goed lief kunnen zich vanaf nu inschrijven op één.be.

Sven en Gloria nemen dit voorjaar een groep vrijgezellen op leeftijd mee naar Hotel Romantiek voor een onvergetelijke week. Een week waarin passie vanonder het stof wordt gehaald, vergeten vlinders mogen ontwaken en de hartstocht overheerst.

Geïnteresseerde vrijgezelle 65-plussers die op zoek zijn naar avontuur en de liefde kunnen zich voor vrijdag 11 maart 2022 inschrijven op één.be. Want het is nooit te laat voor de liefde van je leven.

Lotte Vermeir, netmanager Eén: "De liefde vinden is voor iedereen een uitdaging, zeker in deze coronatijden. Maar voor ouderen is het nog moeilijker geworden. Hoe ontmoet je nieuwe mensen op een zekere leeftijd - zeker nu zij extra voorzichtig moesten zijn met contacten? Dat maakt Hotel Romantiek relevanter dan ooit. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe Sven en Gloria de groep begeleiden in dit avontuur. Sven heeft al veel ervaring op Eén en wordt perfect aangevuld door nieuw talent Gloria. Zij heeft zich de afgelopen jaren op verschillende vlakken bewezen en ik ben dan ook heel blij dat we met haar deze volgende stap op Eén kunnen zetten."

Sven De Leijer: “Gloria en ik vinden dit geweldig nieuws om te delen: Hotel Romantiek keert volgend jaar terug, op Eén. Voor dit warme datingprogramma zijn Gloria en ik alleen nog op zoek naar kandidaten. Wie kan zich inschrijven? Singels van 65 of ouder die op zoek zijn naar een lief en die dit voorjaar met ons op vakantie willen gaan. Gloria en ik hebben er alvast enorm veel zin in. Dit gaat tof worden.”

Bio van Sven De Leijer en Gloria Monserez