.
News Image

Hoe Zal Ik Het Zeggen? wint award in Hamburg

Alweer een award voor Hoe zal ik het zeggen?
Woensdagavond vond in Hamburg het World Media Festival plaats. Naast een eerder aangekondigde Intermedia Globe Gold Award, viel het VTM-programma nu ook bij de plechtige uitreiking extra in de prijzen met een Intermedia Globe Grand Award, eveneens in categorie Entertainment.
Na een bekroning als ‘beste nieuwe comedyformat’ op de internationale tv-beurs MipTV in Cannes heeft het VTM programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen? nu ook een GOLD Award gekregen op het WorldMediaFestival in Hamburg, in de categorie Entertainment: Comedy.

Het programma waarin Jens Dendoncker op een heel originele en verrassende manier boodschappen overbrengt aan nietsvermoedende mensen, liep in het najaar van 2017 bij VTM, en is een productie van Shelter. Met deze award kwam het programma ook automatisch op de shortlist voor twee extra overkoepelende prijzen, de Grand Award binnen categorie Entertainment en de Grand Prix Award, een award over alle categorieën heen. Het programma wist van die twee ook de Grand Award in de categorie Entertainment binnen te rijven.

Het WorldMediaFestival bekroont de beste internationale producties uit alle takken van de media. In totaal zijn honderden producties van over de hele wereld ingezonden voor een jury van toonaangevende communicatieprofessionals uit de hele wereld.