.
Lindsay
zondag 17 januari 2021

Hoe triest: Lindsay krijgt ervan langs op Facebook

En dat omwille van enkele onschuldige foto's

We herkennen het allemaal, een groot deel van de bevolking wil dolgraag naar de kapper om de haardos nog eens wat in te korten, haartjes te kleuren of gewoon voor wat quality-time. Dat is bij zangeres Lindsay niet anders. Omdat de kappers de eerstvolgende weken niet meteen de deuren zullen openen, besloot Lindsay zaterdag zelf de schaar in haar lange haren te zetten. Zij deelde op Facebook drie foto’s: twee van zichzelf tijdens de knipbeurt en nog een foto van haar vaste kappers omdat zij hen mist.

“Nooit gedacht dat ik zelf ging knippen, wat mis ik mijn kappers toch... “ schreef Lindsay. Het bericht stond nog niet online of er werden reeds enkele giftige reacties gepost. Lindsay werd er zelfs al van beschuldigd om stiekem toch naar haar vaste kappers te zijn geweest (omdat zij een oude foto van één van de vorige kapbeurten gepost had).

“Zo kun je natuurlijk ook de schijn ophouden dat je zelf knipt maar het in feite door een kapper laat doen. Sorry Lindsay ik ben nochtans grote fan van jou”, schreef iemand op Facebook. “En wij moeten dat geloven dat zij zelf haar haar knipt. Dat is gewoon langs het achterpoortje binnen bij een kapper gaan. Dat ze maar haar leugens en achterlijk gedoe bij haar houdt”, was één van de andere negatieve reacties.

Gelukkig kreeg Lindsay ook heel wat positieve reacties van mensen die zelf ook al de schaar in hun haar hebben gezet en of het door hun man, vrouw of dochter lieten doen. Alles is beter dan niet naar de kapper te kunnen gaan en dat dacht Lindsay zelf ook.

Maar de harde reacties aan haar adres zijn haar ook niet ontgaan. Stiekem naar de kapper geweest? Niet dus! Op één van de foto’s stond er een bad op de achtergrond. “Euh... bij mijne kapper staat geen bad. Och ja, veel mensen lopen dus precies op de toppen van hun tenen...ik begrijp het wel, geen probleem, ik weet dat ik het ZELF heb gedaan ! Ik wou het gewoon eens posten dat dit mijn 1ste keer was dat ik mijn froufrou’ke knipte...”, reageert Lindsay op Facebook.

“En inderdaad, die foto van mijne kapper werd de laatste keer dat ik ben geweest genomen, daarom dat ik zei dat ik hen miste ...”