.
Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham
donderdag 21 april 2022

Hoe Jani Kazaltzis zijn vrije tijd doorbrengt.

Hij houdt van de eenvoudige dingen in het leven

Het bestaan van een tv-persoonlijkheid kenmerkt zich vaak door een overvolle agenda en weinig vrije tijd. Dat weet Jani Kazaltzis maar al te goed. Daarom benut hij zijn vrije momenten door dingen te doen waar hij van houdt. Wat dat precies is, vertelde hij aan Het Laatste Nieuws.

“Ik ben eigenlijk heel simplistisch ingesteld op dat gebied. Ik hou van de gewone dingen des leven. Genieten van een wandeling met mijn hondje Qozmo is daar een voorbeeld van. Verder ga ik graag culinair aan de slag met koken en bakken. Een van mijn favoriete dranken is koffie. Om mijn conditie op peil te houden, ga ik geregeld het blokje rond lopen”, licht hij toe.

“Mijn hele leven bestaat uit kleine ritueeltjes die frequent terugkomen. Ik hou van routine en ben op dat vlak heel saai. Mensen denken vaak onterecht dat ik een fancy leven leid. Zelfs mijn jaarlijkse vakantie in Griekenland spendeer ik steeds op dezelfde plaats. Op veel vlakken ben ik een gewoontedier. Het duurt soms jaren voor ik een restaurant bezoek dat ik niet ken.”

Op de vraag of Jani soms buiten zijn comfort zone treedt, weet hij direct met een voorbeeld te antwoorden. “Er staat een vakantie naar Mexico gepland met een van mijn beste vriendinnen. Uit mezelf zou ik zoiets niet snel doen, maar met haar is dat oké”, verklapt Jani.