.
Prins Laurent en Helmut Lotti
donderdag 11 mei 2023

Hoe gaat het nu écht met Prins Laurent?

Fel vermagerd sinds vorig jaar

De rebel van de koninklijke familie, zo wordt hij al weleens genoemd, onze prins Laurent. Niemand die meer in opspraak kwam in het koningshuis dan hij.

Maar ook vaak geliefd door het volk om zijn ‘menselijk’ karakter. Niemand wou hem erbij en dus leefde hij uiteindelijk zijn eigen leven, vaak tegen alle regels in.

Ondertussen wordt hij dit jaar zestig en wordt er op Canvas een nieuwe docureeks gelanceerd om deze gebeurtenis te vieren. Maar hoe het nu eigenlijk écht met hem gaat, daar lijkt niemand een antwoord op te krijgen, verneemt Het Nieuwsblad.

“Ik weeg maar honderd kilo meer. Ik voel mij veel beter in mijn vel”, aldus Laurent. “Hij ziet er in ieder geval een stuk beter uit dan vroeger”, zegt een van de makers van de docureeks Jan Van den Berghe aan Het Nieuwsblad.

Hij is veel vermagerd, zo blijkt. “Minstens 34 kilo”, zei de prins zelf toen hij zichzelf in oktober vorig jaar in een veel te grote trui van hondenhaar hees van een vzw die kinderen met een handicap samenbrengt met honden. Zijn voorliefde voor dieren blijft steeds een belangrijk kenmerk dat zijn leven typeert.

Bio van Prins Laurent

Meer Over:

Prins Laurent