.
Hilde Van haesendonck
vrijdag 18 maart 2022

Hilde Van haesendonck in tranen na afscheid bij Familie: “kwam heel hard binnen”

Het deed haar iets

Hilde Van haesendonck stond in februari voor het laatste op de set van Familie. En ondertussen namen ook de kijkers afscheid van haar geliefde personage Jenny en haar partner Patrick (gespeeld door Ludo Hellinx). De 68-jarige actrice onthult in TV Familie hoe emotioneel het afscheid verliep…

“Een gevoelige scène spelen kostte me geen moeite. Ik was toen zelf zeer emotioneel”, geeft Hilde Van haesendonck toe in TV Familie. “De collega’s met wie je jaren hebt samengewerkt en die je graag ziet, moeten achterlaten: dat is niet prettig. Er zijn veel tranen gevloeid. En niet alleen bij mij”, beschrijft de actrice de sfeer op de set bij hun afscheid.

“Ludo en ik kregen een warm applaus van de ploeg. Dat deed me wel wat. En de dag nadien stond mijn huis vol bloemen”, vertelt ‘Jenny’ uit Familie in het weekblad. De 68-jarige actrice geeft toe dat haar ontslag hard binnen kwam…

Hilde Van haesendonck vertelt dat de makers van Familie hen enkele maanden geleden de boodschap gaven dat Patrick en Jenny op wereldreis zouden vertrekken en zouden verdwijnen uit Familie: “Dat kwam heel hard binnen”, klinkt het bij de actrice in TV Familie.

Ondertussen heeft Hilde Van haesendonck haar ontslag bij Familie wel een plaats kunnen geven: “Ik heb er al iets meer mee leren leven, ik heb tenslotte de pensioenleeftijd bereikt. Na mijn loopbaan in het theater was ‘Familie’ een mooie surplus. Ik zit vooral in met de jonge collega’s die ook zijn ontslagen”, verwijst de actrice in TV Familie naar collega’s als Gunther Levi en Marianne Devriese die de serie eveneens moesten verlaten.

Bio van Hilde Van haesendonck