.
Hilde Van haesendonck in Familie
vrijdag 10 december 2021

Hilde Van haesendonck haar zoon zat in de finale van Snackmasters: “Dat talent heeft hij van mij”

En het is een wel heel erg lekker talent

Wat velen nog niet wisten dat is dat kok Seppe Nobels de zoon is van actrice Hilde Van haesendonck. Hij schopte het tot in de finale van ‘Snackmasters’ en Hilde is een trotse mama, ondanks dat hij opgaf in de finale.

“Seppe is een perfectionist. Omdat hij niets wilde serveren waar hij niet zou achterstaan besloot hij de handdoek in de ring te gooien. Voor Seppe is immers alleen het beste goed genoeg. En eerlijk? Leo’s maken is nu ook niet zijn ding. Mijn zoon is bezig met gezonde voeding, niet met snacks”, zegt Hilde trots in Primo.

Een kok als zoon, dat geeft alleen maar voordelen. Zo krijgen Hilde en haar man altijd de lekkerste maaltijden voorgeschoteld wanneer ze gaan eten bij Seppe. Seppe lijkt heel erg op zijn ouders, al heeft hij toch vooral het kooktalent van Hilde. “Hij vaart vooral zijn eigen koers. Maar hij zegt altijd dat hij de warmte van thuis uit heeft meegekregen. Dat vind ik telkens leuk om te horen. En wat zijn kooktalent betreft kan ik met zekerheid zeggen dat hij dat niet van mijn man heeft!”