.
Hilde De Roeck
donderdag 13 januari 2022

Hilde De Roeck uit 'Familie': “Sommigen kregen echt sterallures”

Ze was te zien in de allereerste aflevering

'Familie' bestaat dertig jaar. Reeds heel wat personages passeerden de revue en van sommige is het ook al lang geleden dat we nog iets van hen hebben gehoord. Want herinnert u zich nog het personage ‘Marleen Van den Bossche’, gespeeld door Hilde De Roeck?

Het lijkt alsof het na 'Familie' erg stil is geworden rond de actrice, maar Hilde acteert wel degelijk nog altijd. In Dag Allemaal blikt ze terug op haar periode bij 'Familie'. “Ik herinner me nog dat ik daar met m’n fietske toekwam. Mijn personage Marleen was amper 19, maar ze trouwde toch met Ben, gespeeld door Ben Rottiers en ze wilde ook kinderen.” Dat het hele adoptieverhaal nu niet meer zo geloofwaardig zou overkomen, dat beseft Hilde nu ook.

Toch bleek 'Familie' niet het gene te zijn wat Hilde echt graag wou doen en ze liet zich uit de serie schrijven. “Hoewel ik maar een paar jaar bij 'Familie' ben gebleven vond ik het toch een fantastische sfeer. Met de acteurs was het niet altijd even gemakkelijk. Sommigen kregen echt sterallures.” Ondertussen geeft Hilde fulltime toneelles en maakt ze theaterstukken met haar leerlingen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Hilde De Roeck

Meer Over:

Hilde De Roeck