.
Hilde De Baerdemaeker in Lisa
dinsdag 11 januari 2022

Hilde De Baerdemaeker: “ik heb de rol niet dankzij hem”

Haar man is producer van 'Lisa'

Als actrice is Hilde De Baerdemaeker al enkele maanden te zien op ons scherm als Suzanne in de telenovelle 'Lisa'. Hilde staat op de set, haar man Pieter werkt achter de schermen, want hij is de producent van de reeks. Maar net zoals iedereen heeft ook Hilde audities moeten doen voor de rol.

“Ik heb het daar zelf moeten waarmaken. En het is de regisseur die de acteurs kiest, niet de producent. Pieter heeft daar weinig over te zeggen”, reageert Hilde in Story.

Pieter mag altijd voorstellen doen voor namen voor bepaalde rollen. Maar de naam van zijn vrouw zal hij niet snel doorgeven. “Ik zal dat inderdaad niet vaak doen. Maar inderdaad, uiteindelijk kiest de regisseur. Zo’n reeks maken is het werk van een heel team hé. Mocht ik een onlogisch voorstel doen voor een rol, dan zouden de anderen mij tegenspreken. En gelukkig maar. Trouwens, Hilde heeft me niet nodig om aan rollen te geraken. Ze is uiteraard de beste en knapste actrice die ik ken. Maar dat vond ik al voor we een koppel waren”, zegt Pieter liefdevol.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Hilde De Baerdemaeker