.
K2 Zoekt K3
maandag 20 september 2021

Hij was de publiekslieveling bij ‘K2 zoekt K3’

En hij is nog single!

Hij liet tijdens de eerste audities van ‘K2 zoekt K3’ een vrolijke indruk na bij televisiekijkend Vlaanderen: Guus Huyghe. Een ticket voor de liveshows heeft Guus helaas niet op zak. Na aflevering 1 zat Guus bij de voorlopige laatste 10 kandidaten, maar zaterdag werd hij naar huis gestuurd.

Guus is een spontane jongeman, die zich amuseerde op het podium en die iedereen naar zijn hand wist te zetten. Het enige nadeel…. Guus kan niet zingen. “Mijn deelname is als grap begonnen. Ik werd uitgedaagd door mijn collega’s om me in te schrijven voor de wedstrijd. Ik ben er dus eerder ‘ongewild’ ingerold”, vertelt Guus aan Het Laatste Nieuws. “Ik weet dat ik niet kan zingen, maar plots zat ik wel bij de laatste zeventig kandidaten. Hoe verder ik raakte in de wedstrijd hoe meer plezier ik erin had.”

Guus heeft indruk nagelaten, want hij is één van de meest besproken kandidaten uit de eerste aflevering. Guus heeft ook heel wat vrienden overgehouden aan zijn deelname en met enkele van hen heeft hij nog steeds contact. In tegenstelling tot tijdens zijn auditie, is Guus ondertussen weer happy single. “Na de opnames heb ik nog met enkele kandidates afgesproken. Sommige zijn echte vriendinnen geworden – maar niet om al meteen een nieuwe relatie te starten.”