.
Nathalie Meskens
woensdag 10 augustus 2022

Hier voelt Nathalie Meskens zich thuis

Staat er een verhuis op de planning?

Ibiza is altijd een beetje thuiskomen voor presentatrice Nathalie Meskens. Ze brengt er heel wat van haar tijd door en geniet altijd met volle teugen van de momenten wanneer ze daar is. Maar het is niet altijd om te genieten, maar ook soms eens om te werken.

Zo nam de presentatrice, die ook zangeres is, op Ibiza de videoclip op van haar allereerste single. “Ik had een videoclip met een soort bewegende foto’s in mijn hoofd. Ik legde aan de regisseur uit dat het zeker in de natuur moest zijn, omdat ik ook veel schrijf in de natuur”, luidt het bij Nathalie in Dag Allemaal.

Nathalie ging zelf aan de slag voor de videoclip en ging op zoek naar de mooiste, beste en leukste plekjes in Ibiza. En daarna volgde het spannende moment van de single-release.

“Dat was superspannend. Ik liep de dagen ervoor echt met kriebels in de buik. Het voelde ook allemaal heel kwetsbaar ook.”

Nathalie wilde al muziek lanceren toen ze 20 was, maar heeft toch nog 40 jaar gewacht. “Het was een samenloop van omstandigheden. Ik heb heel lang gezocht naar mijn stijl en waarover ik wou schrijven. Vlak voor Lima werd geboren had ik 8 demo’s klaar, maar toen zij er was, werd het heel duidelijk dat ik gewoon efkes mama ging zijn.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens