.
Expeditie Gooris met Sam Gooris en Kelly Pfaff
vrijdag 28 april 2023

Hier heeft Sam Gooris eindeloos veel spijt van 

“Ik voel mij daar schuldig over” 

In ‘Expeditie Gooris’ gaat Sam Gooris voor de eerste keer met zijn kinderen echt op vakantie. Net door dat te doen beseft hij hoe veel hij gemist heeft van zijn kinderen.

“Ik had godverdomme niet eens door wat ik allemaal miste. Ik was maar aan het optreden en ik vond dat de normaalste zaak van de wereld. Gewoon lompigheid en de macht der gewoonte”, geeft Sam Gooris toe aan Het Laatste Nieuws.

“Da’s één van de enige dingen in mijn leven waar ik echt spijt van heb. Ik voel mij daar zelfs schuldig over, maar Kenji en Shania nemen het mij gelukkig niet kwalijk, heb ik het gevoel, en Kelly ook niet”, onthult Sam aan Het Laatste Nieuws.

Het moment dat hij dit inzag was een serieuze klap voor hem. “Ik zeg al jaren tegen iedereen dat ze van het leven moeten genieten omdat het allemaal voorbij vliegt, en ik had niet eens in de gaten dat mijn eigen kinderen volwassen waren geworden”, vertelt Sam aan Het Laatste Nieuws.

“Maar ik heb mijn les geleerd. Zolang de kinderen nog willen en kunnen, gaan we vanaf nu elk jaar voor twee of drie weken weg, of daar nu camera’s bij zijn of niet”, beklemtoont Sam.

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris