.
Nora Gharib
donderdag 2 maart 2023

Hier besteedt Nora Gharib haar geld aan

Geld ‘oppotten’ is niet aan haar besteed

Als oudste van vier dochters heeft presentatrice Nora Gharib nooit een luxueus leven gekend. En die eenvoudige manier van leven hanteert ze vandaag nog steeds. Zo bezit Nora geen appartementje, maar huurt ze er één, zo vertelt ze aan Billie.

Al betekent die eenvoudige levenswijze niet dat ze zichzelf dingen ontzegt. Na een periode van hard werken beloont ze zichzelf graag met het geld dat ze verdiend heeft.

Hoe ze dat het liefst doet? Met een vakantie.

Eén van haar favoriete vakantiebestemmingen is Dubai. Een bestemming enkel voor de ‘rich and famous’ horen we u (en onszelf) denken. Al valt dat volgens Nora best mee: “Het is duurder dan bij ons, maar niet onbetaalbaar. Je kan daar zo ver in gaan als je zelf wilt. Ik ben hier al verschillende keren geweest, steeds na een periode van hard werken. Het is een soort van beloning.”

Haar geld ‘oppotten’ blijkt dan ook niets voor levensgenieter Nora te zijn: “In plaats daarvan wil ik liever met mijn geld op vakantie gaan. En dan mag het wel eens wat meer zijn, dan wil ik écht genieten”, besluit ze.

Bio van Nora Gharib

Meer Over:

Nora Gharib