.
Bart Peeters
zondag 12 augustus 2018

Het Zomert Met...Bart Peeters

Bruno Wyndaele start maandag met Het Zomert Met...


Aanstaande maandag kan je op Eén kijken naar de eerste aflevering van de zonnige talkshow Het zomert met…,Gastheer Bruno Wyndaele mag als eerste gast de immer energieke Bart Peeters ontvangen. Bart neemt Bruno mee naar de zomers van zijn jeugd

Bart vertelt in Het zomert met… over zijn mooie en nostalgische jeugdherinneringen aan Heist-Aan-Zee. Hij praat ook openhartig over het gemis van zijn goede vriend (en zanger van The Radios) Robert Mosuse, die daar de laatste maanden van zijn leven doorbracht. “Misschien is mijn melancholie naar Heist-Aan-Zee ook melancholie naar Robert Mosuse. Iedereen is sterfelijk, maar als dat gebeurt op je dertigste, in de fleur van je leven...”

Hij blikt met een warm gevoel terug op zijn jeugdvakanties en daar hoorden ook picknicks langs de autostrade bij. “Heel ons leven was een sprookje. Zo echt picknicken langs de autostrade en dan zei ons vader: ‘Kijk al die mensen zich haasten om maar zo snel mogelijk in het zuiden te geraken en wij zitten gewoon langs de kant van de weg te picknicken.’ ”



Tijdens zijn vakanties maakte Bart ook prachtige tekeningen die hij vanavond voor het eerst laat zien. Maar zijn liefde voor tekenen zorgde ervoor dat hij op reis niet altijd het perfecte vriendje was: “Anneke vroeg, gaan we nog iets doen ook vandaag? Onze prille relatie werd wat uitgedaagd door dat tekenen.” Over zijn kinderen vertelt Bart dan weer: “Het moeilijkste wat er in de showbizz bestaat is als performer je eigen kinderen voor je winnen.”

Daarnaast heeft Bruno het met Bart nog over kamperen (“Dat is het typische aan kamperen, dat je ‘s morgens uit je tent geflambeerd wordt.”) en over diens eerste vakantielief (“Ik ben de naam van dat meisje vergeten. Ze heette vast Nicole.”)

Tot slot komt Bruno nog iets bijzonders te weten: blijkbaar zijn Bart Peeters en Jan Leyers eigenlijk familie. Hoe dat precies zit, ontdek je maandagavond op Eén.

Het zomert met: maandag 13 augustus om 21.20 uur op Eén.

Bio van Bruno Wyndaele en Bart Peeters