.
News Image

Het zijn gitzwarte dagen voor Hanny-D

Ze vraagt zich af hoeveel tegenslag een mens aankan.


Voor een hele tijd werden alle optredens van Hanny-D geannuleerd in de maand juli, traditioneel een drukke periode voor Vlaamse artiesten. Familiale problemen waren de oorzaak werd er gezegd zonder hier verder op in te gaan. De zangeres uit het Brusselse die uitpakte met het genre schlagerpop of Vlaamse dance heeft heel veel tegenslagen op korte tijd te verwerken gekregen zegt ze op Facebook. Dit gunt ze zelfs haar grootste vijand niet. Op drie weken tijd veranderde haar leven en dat van haar man in een hel. De levenspartner van haar dochter is overleden bij een ongeval. De schoondochter vecht sinds weken voor haar leven. Haar zus ligt op intensive care en by the way is haar schoonvader nog eens gehospitaliseerd.

Wij willen niet in de schoenen van Hanny-D staan en we wensen haar dan ook heel veel sterkte toe!



Na de miserie op privévlak is er wel goed nieuws op professioneel vlak. Hanny-D nam onlangs een duet op met Bart Anneessens Cops. De sympathieke jonge organisator zingt duetten met heel wat artiesten om de Vlaamse showbizz te ondersteunen. Het is ondertussen al zijn vijfde duet. Hij heeft ons off the record al verteld met welke artiesten er nog duetten zijn gepland en dat zijn niet de minste namen van onze Vlaamse artiesten. Op 22 juli zou normaal gezien de clip worden opgenomen De Chou-Chou van mijn hart van Hanny-D en Bart Anneessens Cops, maar door bovenstaande omstandigheden is dit niet kunnen doorgaan. De clip is wel te beluisteren via YouTube en bij de muziek horen prachtige gemonteerde feestbeelden. Ooit bracht wijlen Jan Theys de bekende radio- en tv-presentator het nummer al eens uit en dat werd nu dus in een modern jasje gestoken door deze twee mensen.



Hoe erg het ook is voor de zangeres en haar familie, the show must go on. Op zondag 13 augustus is ze aanwezig bij twee VBRO-shows, in Mariakerke en op het Klein Strand te Jabbeke. Een weekje later is ze dan weer te gast bij het Buurtfeest Negenmanneke in een organisatie van o.a. Bart Anneessens Cops. Daar zijn ook heel grote namen bij als Willy Sommers en Paul Severs.



Tekst: Nico Vanaken