.
Phil Kevin
donderdag 27 april 2017

Het zijn drukke dagen voor Phil Kevin

Opnames nieuw album zijn volop aan de gang.


Phil Kevin zit in een erg drukke periode. Hij zong al heel wat nieuwe nummers in voor een nieuw full album dat er binnenkort zit aan te komen. Naar eigen zeggen wordt het een 'speciaal' album met top songs. Phil Kevin is erg enthousiast met de samenwerking met de zeer professionele vakman Jean-pierre Kerkhofs. Deze opnames vinden plaats in de Artsound Recording studios, die tot de top in Vlaanderen behoort. Wanneer het album precies verschijnt zullen we volgens Phil Kevin spoedig vernemen.



Het verlengde weekend wordt voor Phil Kevin ook enorm druk. Met zijn namiddag- en avondvullende show “Zin in een feestje” treedt hij op vrijdagavond om 21 uur op in Dancing Grand Prix te Zolder. Zondag om 21 uur zingt hij de sterren van de hemel in Café 't Stadhuis in Tongeren, terwijl hij op feestdag 1 mei om 15 uur de mensen in de tent van Boskermis te Wellen zal entertainen.



Bij deze speciale shows trekt Phil Kevin alle registers open en brengt hij een breed repertoire, van oldies tot schlager en uiteraard kunnen zijn eigen hits niet ontbreken.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Phil Kevin

Meer Over:

Phil Kevin