.
Min Hee Bervoets, Dan Karaty en Francesca Vanthielen in Dansdate
vrijdag 17 september 2021

Het zag er niet goed uit voor Dan karaty

Binnenkort is hij terug in Nederland

De laatste 2 jaar lang zagen we Dan Karaty amper op televisie verschijnen. Hij zetelde niet meer in de jury van ‘Holland’s Got Talent’ en ook in de Belgische versie van het programma keerde hij niet meer terug. Dankzij corona ontdekte Dan dat hij niet goed bezig was en dat hakte er stevig op in.

“De pandemie heeft me gedwongen naar mezelf te kijken en de manier waarop ik in het leven stond. Wie ik was, hoe ik me naar buiten toe presenteerde en welke dingen ik prioriteit gaf. Het heeft me uiteindelijk doen beseffen dat ik niet goed bezig was”, vertelt Dan.

Toen Dan begon te beseffen dat hij niet goed bezig was, belandde hij in een depressie. Maandenlang worstelde hij met zichzelf en zijn gevoelens. De lijn tussen werk en privé werd steeds vager, iets waar ook zijn gezin onder kwam te lijden.

Bovendien kreeg Dan ook te maken met een ooginfectie waardoor hij blind kon worden. Maar ook dat probleem is ondertussen verholpen en gaat het momenteel stukken beter met Dan. “In januari mag ik eindelijk weer naar Amsterdam voor een nieuw programma van mijn hand dat op de buis komt”, weet een gelukkige Dan te vertellen aan Nu.nl

Bio van Dan Karaty

Meer Over:

Dan Karaty