.
Willy Sommers
donderdag 20 juni 2024

Het Schlagerfestival 2025 goes ‘Wild Wild West’

Dat gaat leuk worden!

Na de ‘Glitter & Glamour’- en de afgelopen ‘Flower Power’-editie, trekt Het Schlagerfestival volgend jaar de Wild Wild West-kaart als thema. Cowgirl Laura Lynn en cowboys Jan Smit en Willy Sommers staan alvast met de liveband op de zaterdagen 29 maart en 5 april, en zondagnamiddag 30 maart 2025 in de Hasseltse Trixxo Arena. Kürt Rogiers verzorgt naar goede gewoonte weer de prestentatie. “Met ruim 35.000 bezoekers, verspreid over drie weekenddagen, was de afgelopen editie weer een voltreffer. De vele positieve reacties hebben zich ondertussen al vertaald in een succesvolle voorverkoop voor volgend jaar. Ook de groepsreservaties met aangepaste voorwaarden doen het bijzonder goed”, klinkt het bij de organisatie.

Met het ‘Wild Wild West’-thema krijgt Het Schlagerfestival volgend jaar een countryjasje aangemeten. “Uiteraard gaan we het thema uitgebreid belichten op het podium, maar ook in de aankleding van de locatie, de voorpret en de festivalbeleving. We verwachten heel veel cowboys en cowgirls voor het podium, maar ook de artiesten zijn al op zoek naar een aangepaste podiumoutfit. Ter info hebben we de vredespijp al gerookt, waardoor iedereen zijn pijl, boog, revolvers en gevaarlijk ogende varianten mag thuislaten. Het thema werd trouwens gekozen op basis van een ruime bevraging onder onze bezoekers, waarbij ‘Wild Wild West’ er met kop en schouders als populairste bovenuit stak. Samen met onze artiesten en ons kleurrijke publiek kijken we als organisator nu al uit naar de komende editie.”
De ‘Wild Wild West’-editie van Het Schlagerfestival 2025 vindt plaats op de zaterdagavonden 29 maart en 5 april, en zondagnamiddag 30 maart 2025 in de Trixxo Arena Hasselt, met optredens van Willy Sommers, Laura Lynn en Jan Smit. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Tickets nu via www.hetschlagerfestival.be .

Bio van Willy Sommers, Laura Lynn, Kürt Rogiers en Jan Smit