.
News Image

Het publiek waardeert The Vintage Club

Gelegenheidstrio tourt nog tot eind april.


The Vintage Club, een uniek trio bestaande uit Roel Van Bambost, Hans de Booij en Erik Van Neygen is een groot succes. In Ment op zondag vertelden de studiogasten dat ze bij de twee voorstellingen die ze reeds speelden telkens een staande ovatie kregen. In 1967 bekende Erik Van Neygen dat hij de eerste fan was van Roel Van Bambost, die als Miek en Roel furore maakte. Voor de man van Sanne en vader van Maartje Van Neygen moest hij uit zijn comfortzone treden.

Bij een concert van The Vintage Club krijg je tijdens deel 1 telkens vijf nummers apart van de artiesten te horen. In deel 2 begeleiden ze ook hun collega-artiesten, samen met de twee muzikanten. Vele nummers zijn gekend door het publiek, maar ook vergeten pareltjes komen aan bod.

Over het feit dat kleinkunst te weinig op de radio komt waren de drie heren het volmondig eens.Mensen die houden van luisterliedjes moeten beslist eens naar The Vintage Club gaan kijken. Tot eind april is het mogelijk om deze akoestische bezetting bij te wonen. Alle info is terug te vinden op garifuna.be.Tekst: Nico Vanaken


Bio van Roel Van Bambost, Hans de Booij en Erik Van Neygen

Bio van Sanne, Maartje Van Neygen en Miek en Roel