.
An Swartenbroekx
vrijdag 22 juli 2022

Het pijnlijke moment van An Swartenbroekx

Niets is wat het lijkt

Als Bieke Crucke is actrice An Swartenbroekx ontzettend populair. Ze is erg geliefd bij jong en oud en wordt regelmatig aangesproken op straat door studenten.

Zo werd An op een avond in een Gents Café gespot, tussen studenten. En daar gebeurde iets opvallend. Want hoewel An een relatie had met acteur Guido Decraene, stond ze toch te kussen met een jonge student.

Dat moment werd veelvuldig gefilmd en op beeld vastgelegd en lekte ook uit in de pers. Een erg pijnlijk moment voor Swartenbroekx. Of was er meer aan de hand?

“Die beelden zijn niet getrukeerd, maar ze nemen wel een loopje met de realiteit”, verklaarde haar man toen. “Het lijkt alsof AN schaamteloos met een ander stond te kussen, terwijl ik er wel degelijk bij was. Er was niet schandelijks aan die kus.”

Tv Familie vertelt nog een keer wat er echt aan de hand was. De studenten in het café waren heel erg nieuwsgierig en wilden weten hoe zo’n televisiekus in zijn werk ging. Van een ‘stout flirtspelletje’, zoals de studenten beweerden, was dus helemaal geen sprake.

Bio van An Swartenbroekx

Meer Over:

An Swartenbroekx