.
Gilles De Coster
maandag 4 maart 2024

Het nieuwe seizoen van De Mol start op 24 maart

En hier trekt Gilles De Coster naartoe!

De voortekenen waren er. Nu is het ook bevestigd: op zondagavond 24 maart start het nieuwe seizoen van De Mol. Vreemd kronkelende Strava-ritjes. Een verdachte padelwedstrijd. Een geheimzinnige glitch in het scherm achter Gert Verhulst. En nachtelijke projecties op grote gebouwen.
​Trouwe fans van De Mol gingen meteen aan het puzzelen met de mysterieuze berichten die de afgelopen dagen opdoken in Vlaanderen. De projecties van het logo van De Mol in Antwerpen, Gent en Leuven flikkerden en vormden zo de morsecode voor de startdatum: 24 maart.

Maar met het logo is ook iets anders aan de hand. Wat betekent het cijfer 2 dat erin verwerkt is? ​In de gloednieuwe trailer voor dit 12e seizoen licht Gilles De Coster een klein tipje van de sluier op: “Al jaren speelt de mol dubbelspel. Maar in Sicilië wordt het anders. Dubbel zo moeilijk. Want niet alleen de mol speelt dit keer dubbelspel.”

Op zondag 17 maart ontvangt Dennis Xhaët presentator Gilles De Coster in Café De Mol om de nieuwe kandidaten in primeur voor te stellen aan moljagend Vlaanderen. Vanaf 24 maart, meteen na de aflevering van De Mol, kunnen trouwe fans en fervente moljagers samenkomen in Play Zuid om op zoek te gaan naar tips en tricks om de mol te ontmaskeren. Het is dé plek om elke zondagavond live in Play Zuid een glimp op te vangen van de afvaller en samen met vrienden en familie te speculeren over intrigerende theorieën en slimme ontdekkingen.

Net als vorig jaar wordt op zondag 12 mei de finale van De Mol rechtstreeks uitgezonden in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van Gilles De Coster, de deelnemers van dit en vorige seizoenen en heel wat trouwe fans. Tickets zijn nu al te koop via kinepolis.be.

Bio van Gilles De Coster