.
Janine Bischops
vrijdag 10 februari 2023

Het leven heeft Janine Bischops niet op alle vlakken gespaard

“Yes, Yes, ik leef!”

Ze moest twee scheidingen doorstaan en verloor vroeg haar vader. Serieuze klappen dus die Janine Bischops te verwerken kreeg.

“Ik ben een vrouw die droomt van eeuwige trouw, maar het liep anders. Op dat vlak vind ik niet dat ik gespaard ben. Daarom dat ik nu alleen blijf, ik wil geen man meer in mijn leven. Mijn kater Freddie is nu mijn grote liefde”, aldus Janine Bischops aan Gazet van Antwerpen.

“De dag dat ik de langdurige verhouding van Johny ontdekte, overleed de man van Lisette, al sinds mijn twaalfde mijn beste vriendinnetje. We kregen allebei op hetzelfde moment een zware klap te verwerken, maar Lisette zei dat we niet bij de pakken mochten blijven zitten”, geeft Janine weer aan Gazet van Antwerpen.

Janine was al eens gescheiden dus dit een tweede keer meemaken was zwaar. Gelukkig kon ze door te reizen herleven en voor het eerst de wereld zien want Johny hield daar niet zo van.

“De eerste trip met Lisette ging naar Griekenland en toen ik daar aankwam, voelde ik me echt opgelucht. ‘Yes, yes, ik leef!’, riep ik uit”.

Bio van Janine Bischops

Meer Over:

Janine Bischops