.
Dimitri en Vera uit Big Brother
woensdag 12 januari 2022

Het is officieel: Vera en Dimitri kussen bij Big Brother

Dat is snel.

Dinsdagavond 11 januari 2022 om 22.21 uur is het gebeurd: na heel wat geflirt hebben Vera en Dimitri gekust. We hebben dus een koppeltje in Big Brother 2022. “Het is wat snel, maar we zijn hier ook 24 uur op 24 samen”, vertelde Vera tijdens een intiem fluistergesprek aan Grace.

Even ervoor was er een zoen op de mond tussen Vera en Dimitri. Dat de twee elkaar al even zagen zitten was duidelijk. En het was ook wederzijds. Dimitri was al een beetje aan het aansturen op een eerste kus, maar het initiatief kwam van Vera. Net voor het slapen gaan gaf zij de aanzet voor een innige kus, Dimitri ging meteen tot actie over.

Voor Dimitri is het een hele tijd geleden dat er nog een vrouw in zijn leven was, hij gaf eerder aan al een hele tijd vrijgezel te zijn. Wij wensen de twee veel geluk toe, want dat gaan ze nodig hebben. Zowel Vera als Dimitri staan nog op de nominatielijst, al hebben ze daar nog het gezelschap van Kitty en Peter. De kans is dus vrij groot dat Vera of Dimitri écht genomineerd zal zijn en wie weet zal het koppeltje dit weekend al uit elkaar getrokken worden.