.
Danira
donderdag 10 november 2022

Het is gebeurd: Danira Boukhriss wint De Allerslimste Mens Ter Wereld

Wat een winnares!

Donderdagavond – de vooravond van een verlengd weekend – hebben zonder twijfel meer dan één miljoen mensen naar de finale van ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’ gekeken. Het twintigste seizoen was een special met de beste spelers van de afgelopen jaren.

De finale werd gespeeld door Danira Boukhriss, Liesbeth Van Impe en Bart Cannaerts. Deze laatste was in onze poll de topfavoriet: maar liefst 71% van de stemmers in onze Facebookgroep zag Bart Cannaerts graag winnen, gevolgd door Danira met 15% en Liesbeth met 14%.

Maar polls komen niet altijd overeen met het verloop van het spel, want een kandidaat kan een zwakke dag hebben. Maar van een zwakke dag was op de opnamedag geen sprake, al lieten kandidaten soms kostbare seconden liggen. Maar waarover zeuren wij eigenlijk, want er werden heel wat seconden verzameld door alle drie de finalisten.

Het finalespel, deze keer met de titel van allerslimste mens ter wereld als inzet, werd gespeeld door Danira Boukhriss en Bart Cannaerts.
“Als ik win scheer ik mijn baard af”, zei Bart Cannaerts in het midden van het programma. Dat is dus niet nodig, want niet hij maar wel Danira Boukhriss is de allerslimste mens ter wereld. Proficiat, Danira!!!!