.
2 Fabiola - Pat Krimson en Loredana
zaterdag 7 mei 2022

Het geheim van Loredana

"Dat kwartier per dag is echt even me-time"

Wie 'The Masked Singer' zegt, zegt ongetwijfeld Loredana. De ravissante Limburgse zangeres nam deel aan het VTM-programma met de onvoorwaardelijke steun van haar levenspartner Pat Krimson, met wie ze het dance-duo 2 Fabiola vormt. Het is niet iedereen gegeven om keer op keer memorabele performances neer te zetten, maar Loredana lukt het wel. Ze heeft daar een goed bewaard geheim voor. Dat verklapt ze in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

“Ik ben blij dat ik en Pat onze passie professioneel kunnen delen, maar er zijn ook momenten dat we elkaar even rust moeten gunnen”, zegt ze over hun samenwerking.

Het showbizzbestaan kan soms uitputtend zijn, daar kan menig artiest over meepraten. Reken daar nog wat gezondheidsproblemen bij en het wordt al snel een pak zwaarder. “Aan Pat heb ik toen erg veel steun gehad”, zegt ze.

Soms zondert ze zich ook even af van Pat. Om haar vorm op peil te houden en haar publiek keer op keer te garanderen van een spektakel, sport ze iedere dag minstens een kwartier. “Dat kwartier training is echt even me-time. Ik ben blij dat we zo goed samenwerken, maar dan word ik graag met rust gelaten. Ik luister dan naar mijn lichaam en doe het op mijn manier en tempo”, aldus de sportieve Loredana.

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana