.
News Image

Het gaat Ellis en Doran voor de wind

De liefde is heel groot tussen hen.


Ment op zondag begon aan de zevende jaargang. In tussentijd veranderde er heel wat in de showbizzwereld. Zo bestaat Elke Taelman niet meer als zangeres en werd Ellis geboren. Met de nieuwe artiestennaam gaat de zangeres terug naar haar roots. Zelf groeide ze op in de manège tussen de paarden. Elke veranderde van management, startte met een nieuw project en veranderde dus ook van naam. Ze beseft dat het geen gemakkelijke wereld is, maar ze vecht nu naar eigen zeggen voor 300 procent voor datgene waar ze helemaal achter staat. Organisatoren kunnen haar momenteel nog steeds boeken voor beide genres die ze zingt. Country-pop is populair in andere landen en gaat volgens Ellis erg breed. Bel, Bel, Bel werd haar laatste nummer als Elke Taelman en daarin werden al countryklanten toegevoegd. Het idee van de nieuwe single Bring Me Back kwam volledig van haar. Met Jo Cassiers is Ellis gaan schrijven en met dat project stapte ze naar Brigitte Devos, die haar nieuwe manager is.



Inmiddels gaat het Ellis privé voor de wind. Een tijdje terug begon ze een relatie met collega-artiest Doran. Ellis is ervan overtuigd dat ze de man van haar dromen heeft ontmoet. Ondertussen schoof Doran mee aan in de studio bij Herbert Verhaeghe en werd het gesprek verdergezet. Op liefdesvlak is zijn stoutste droom ook uitgekomen, bekende hij.

Doran is altijd sporadisch blijven optreden, maar heeft vele jaren in de horeca gewerkt. Deze zaak slorpte al zijn energie op. 1 januari 2016 is een belangrijke dag voor hem, want toen stopte hij daarmee. Zo werd er weer een aanzet geven naar de herlancering van zijn carrière. Zijn eerste single na die comeback scoorde fenomenaal. Caramia Blijf! was echt een topper. Later volgde nog Liefde Overwint en nu heeft hij met Ik toost op de dag een nieuwe single. Met dat laatste nummer wil hij de mensen bewust maken om meer van het leven te genieten.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Ellis, Doran en Elke Taelman

Meer Over:

Ellis Doran Elke Taelman

Bio van Herbert Verhaeghe

Meer Over:

Herbert Verhaeghe