.
News Image

Het Brood Boek - Bakken - Bereiden - Beleggen

Ovenvers brood belegd door Belgische topchefs.


In Het Brood Boek vind je niet alleen 18 broden met heldere bereidingswijzen en handige tips bij het bakken, maar ook bijna 60 recepten van Belgische topchefs als Peter Goossens, Sergio Herman, Wout Bru en Michaël Vrijmoed, voor de lekkerste gerechtjes bij, tussen of op je brood!



Dit ultieme broodboek combineert het beste van twee werelden: het ovenverse brood van Toon De Klerck wordt rijkelijk belegd door de beste chefs van België. Van wit brood tot donker brood, spelt- of glutenvrij brood, dit boek bevat voor ieder wat wils. Wie geen zin heeft om zelf met de deegrol aan de slag te gaan, heeft uiteraard nog genoeg aan de vele recepten voor een heerlijk broodbeleg. Meeneemlunch was nog nooit zo fancy én zo lekker!



Toon De Klerck ging op zijn twintigste al aan de slag bij Le Dôme in Antwerpen en vijf jaar later werd hij aangesteld als chef patissier in Peter Goossens’ Hof van Cleve. Nadien waagde hij de sprong naar een eigen zaak en sindsdien is hij vaste leverancier bij tal van topchefs.