You are here

Het botst tussen Aster en Lize

12/01/2019 18:00-

Tussen Lize Feryn en Aster Nzeyimana durft het wel eens botsen.

Lize Feryn en Aster Nzeyimana vormen een gelukkig koppeltje. Het leven lijkt veel schoner sinds ze elkaar kennen, vertellen ze in Nina. Toch moeten ze toegeven dat het soms gewoon ook botst tussen hen.

Actrice Lize Feryn geeft toe dat haar relatie met sportjournalist Aster Nzeyimana haar soms overweldigt. Plots heeft ze geen nood meer aan me-time. “Ik vind alles leuker als Aster erbij is,” vertelt ze in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Toch botst het ook in hun relatie soms. En dan botst het meteen goed. Lize en Aster willen een meningsverschil of een frustratie immers op een andere manier verwerken. En dat zorgt voor nog meer ergernissen…

Aster wil altijd meteen babbelen bij een ruzie. “Hij belt, argumenteert, en babbelt zo veel en zo lang dat ik zelfs niet meer wéét wat ik wilde zeggen,” onthult Lize Feryn die zelf liever eerst alles wat zou willen verwerken en een plaats geven. “Ik denk vervolgens een uur na over hoe ik mijn kant van het probleem het best kan uitleggen. Meestal stuur ik hem dan een hele lange sms. Meestal is mijn boosheid al weg tegen het einde van die sms,” lacht de actrice.

Lize Feryn geeft dan ook toe dat ze erg gefocust is. Heel praktisch ingesteld. Terwijl Aster het tegengestelde is. Hij is heel snel afgeleid en maakt zich nergens zorgen over. “Ik heb bijvoorbeeld nooit stress over mijn job, terwijl Lize een piekeraar is,” onthult Aster in Nina. “Zelfs al heb ik geen job, dan nóg heb ik daar stress over,” lacht Lize.

Gelukkig komen hun verschillen in karakter enkel tot uiting in zaken als het huishouden of praktische zaken als ergens op tijd komen. In hun persoonlijke interactie is het vooral genieten van elkaar. Lize zocht altijd een zelfstandige man die persoonlijke ambities had en vond dat volledig terug in Aster Nzeyimana. En dat Aster nog eens groot en knap is, is natuurlijk ook een voordeel dat Lize niet kan ontkennen.

Meer nieuws over:

Lize Feryn, Aster Nzeyimana

Gerelateerde bio's: