.
News Image

Het 8-weekse bloedsuikerdieet

Val snel af en herprogrammeer je lichaam.
Inclusief 8-weeks programma met voorbeeldrecepten

'Dit dieet verandert je leven ... binnen 8 weken kun je de voortgang van prediabetes stoppen en zelfs diabetes type 2 omkeren.' The Daily Mail

'[Mosley] bespreekt het grootste gezondheidsprobleem van onze tijd en legt het verband tussen harde wetenschappelijke feiten (...) geïllustreerd met persoonlijke verhalen.'
uit het voorwoord van Professor Roy Taylor, University of Newcastle

Dr. Michael Mosley gaat in zijn nieuwe internationale bestseller de strijd aan met een van de grootste stille epidemieën van onze tijd: een verhoogde bloedsuikerspiegel.

Ons eten bevat veel suiker en makkelijk verteerbare koolhydraten en maakt ons niet alleen dik maar verhoogt ook onze kans op diabetes, beroertes, dementie, kanker en een leven lang medicijnen slikken. Meer dan een derde van de volwassenen heeft een verhoogde bloedsuikerspiegel en de meeste mensen zijn zich hiervan niet bewust.

In dit bijzonder actuele boek legt Michael Mosley op basis van wetenschappelijk onderzoek uit hoe we snel en goed kunnen afvallen. Het 8-weekse bloedsuikerdieet is niet alleen voor mensen met een verhoogde kans op diabetes type 2, maar voor iedereen die worstelt met zijn gewicht en gezond wil afvallen.

Dr. Michael Mosley schreef eerder de internationale bestseller Het vastendieet, waarvan wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht. Hij is opgeleid als arts en werkzaam als journalist en tv-presentator.