.
Hermine Selleslagh
zondag 16 januari 2022

Hermine Selleslagh: “Ik vind het prima dat ze mij niet meer herkennen”

Ze won haar rol dankzij Dag Allemaal

Hermine Selleslagh speelde in 'Familie' een aantal jaren de rol van Nele, de tweede vrouw van Jan Van den Bossche. Die rol had ze te danken dankzij een wedstrijd in Dag Allemaal. Speciaal voor het blad blikt ze nog één keer terug op die wedstrijd en wat er nadien allemaal volgde.

“Ik won de wedstrijd ‘Win een bijrol in 'Familie'. Aanvankelijk was Nele een thuisverpleegster die moeder Anna moest verzorgen na haar hartaanval. Maar de makers van 'Familie' dachten: we koppelen die aan Jan, die toen vrijgezel was. En zo ben ik dan toch een tiental jaar blijven hangen.”

Nele ging van brave hardwerkende mama van 2 kinderen naar wraaklustige vrouw die haar tweede partner vermoorde omdat hij aan haar dochter had gezeten. Ze vloog in de bak in Frankrijk, werd vrijgesproken en zit nu nog altijd in Frankrijk. “Acteren doe ik nu niet meer. Als ze me een rol zouden aanbieden, zou ik daar hard over moeten nadenken. Ik werk terug in het bedrijfsleven en word nog maar zelden herken. En dat is prima voor mij.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Hermine Selleslagh

Meer Over:

Hermine Selleslagh