.
News Image

Herman Verbruggen op jouw voicemail? Of liever Geena Lisa?

Bekende artiesten helpen de eventsector met Artists for Events


De mensen achter eventplanner.be hebben een nieuw initiatief gelanceerd. Ontvang een gepersonaliseerde videoboodschap van jouw favoriete artiest of doe er één cadeau aan een jarige, een fijne oma of iemand die een hart onder de riem verdient. Misschien wilde je al lang een boodschap van jouw idool dat je op je voicemail kunt plaatsen? Hier is je kans! Je ontvangt niet alleen een leuke video, je steunt er ook de artiest mee én het goed doel dat de artiest kiest in de eventsector. Artiesten zoals Herman Verbruggen (Markske uit F.C. De Kampioenen), Geena Lisa, ... doen nu al mee!



De hele eventsector zit op 'slot' en krijgt rake klappen door de coronacrisis. Steunmaatregelen vanuit de overheid zijn er niet of nauwelijks en morgen weer concerten en events organiseren zit er ook niet in. We zijn een creatieve branche die bruist van de ideeën, vertelt Kevin Van der Straeten van eventplanner.be en eventplanner.nl, initiatiefnemer van Artists for Events. Presentatoren, acteurs, zangers, muzikanten of dj's zijn het boegbeeld van onze sector. Ze staan vaak centraal op het podium en alle ogen zijn op hen gericht. Achter hen staat echter een hele industrie die het podium bouwt, zorgt voor het licht- en geluid, het evenement organiseert, een fantastische locatie ter beschikking stelt enzovoort.



Met deze actie steunen we de artiesten en de eventbedrijven. Het aangerekende bedrag vergoedt de artiest voor zijn werk en steunt het goede doel in de eventsector dat hij zelf kiest. Een klein deel dekt de transactie- en campagnekosten. We sturen hierdoor een krachtig, positief signaal naar de beleidmakers. Als maatschappij willen we ook in de toekomst nog prachtige evenementen en artiesten en steun en perspectief zijn nodig, zegt Kevin Van der Straeten.



Hoe het werkt?

Op www.eventplanner.be/artistsforevents kies je een artiest uit die een persoonlijke boodschap voor je maakt. Je bestelt je videoboodschap eenvoudig online en ontvangt hem daarna in je mailbox.



De komende dagen voegen we nog meer nu al bevestigde namen aan de lijst toe. Tegelijkertijd doen we een warme oproep aan artiesten die we nog niet hebben kunnen bereiken om nog aan te sluiten, verzekert initiatiefnemer Kevin Van der Straeten.